Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 4/4S Ultratunt Scrub Skal Grå - 15087809

  • Artikelnr: 15087809
  • 547 antal i lager

221.32SEK  76.64SEK
Spara: 65% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.76   reviews [249]

Produktnummer: 15087809

Snyggt ultratunt Scrub skal specifikt tillverkat för din iPhone 4/4S. Med en perfekt känsla för detaljer och funktionalitet är detta oftast en nödvändig komponent till din telefon då det dels är snyggt men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga prägel på din iPhone 4/4S. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 4/4S så kommer du åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet. Samtliga skal är noggrant utvalda för att vara så smidiga och behändiga som möjligt.

Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du tappar telefonen då telefonen ligger säkert i skalet. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Snyggt skal speciellt framtaget för iPhone 4/4S

Tillverkat i hårdplast

Sitter riktigt bra på telefonen

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på 

Ultratunt utförande. Bland de tunnaste på marknaden

Genomlysande funktionalitet

0.5mm ultratunna väggar

iPhone 4/4S Ultratunt Scrub Skal Grå - 15087809


button-top.png