Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 5/5S Magic Girl Mönstrat Skal Rosa - 15835654

  • Artikelnr: 15835654
  • 606 antal i lager

242.30kr  96.86kr
Spara: 60% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.95   reviews [245]

Produktnummer: 15835654

Snyggt Magic Gril mönstrat skal för dom modemedvetna. Med en perfekt känsla för detaljer och funktionalitet är detta oftast en nödvändig komponent till din telefon då det dels är snyggt men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga utstyrsel på din iPhone 5/5S. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 5/5S så kommer du givetvis åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet. Samtliga skal är noggrant utvalda för att vara så smidiga och behändiga som möjligt.

Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du tappar telefonen då telefonen ligger säkert i detta skal. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Skyddar mot repor & smuts

Passar perfekt till din iPhone 5/5S

All knappar och funktioner är lättåtkomliga

Täcker baksidan och alla hörn av din iPhone 5/5S

iPhone 5/5S Magic Girl Mönstrat Skal Rosa - 15835654


button-top.png