Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

Check Design TPU Skal iPhone 6/6s - Genomskinligt - 7912520

  • Artikelnr: 7912520
  • 630 antal i lager

391.88kr  135.95kr
Spara: 65% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.78   reviews [272]

Produktnummer: 7912520

Ett tunt smidigt och snyggt TPU-skal till iPhone 6/6s i vit/genomskinlig färg med rutor.

TPU är ett material som är en blandning mellan hårdplast och silikon, detta gör att materialet är både mjukt och hårt på samma gång. Det är tillräckligt mjukt för att vara enkelt att installera, men samtidigt hårt nog för att behålla sin form och ge ett bra skydd.

Skalet är precisionsskuret för att passa din iPhone 6/6s utmärkt. Skalet har också öppningar för alla knappar, kontakter och kamerafunktioner. Detta betyder att telefonens alla funktioner fungerar även när skalet är installerat.

Med detta TPU-skal får man ett bra skydd och om man köper till ett skärmskydd så har man en bra kombination för att skydda sin iPhone 6/6s mot smuts, repor och mindre stötar.

Snabba fakta:
- Snyggt tunt TPU-skal till iPhone 6/6s i snygg färg.
- Alla kontakter, knappar och kamerafunktioner har full tillgänglighet med skalet installerat. Detta gör att telefonens alla funktioner även fungerar med skalet installerat.
- Ger ett bra skydd till din iPhone 6/6s.

Passar: iPhone 6/6s 4.7".
Material: TPU.
Färg: Vit/Genomskinligt.

Check Design TPU Skal iPhone 6/6s - Genomskinligt - 7912520


button-top.png