Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6 Plånboksfodral Klassisk Plånbok Brun - 14137554

  • Artikelnr: 14137554
  • 703 antal i lager

322.79kr  175.26kr
Spara: 46% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.77   reviews [124]

Produktnummer: 14137554

Detta är ett snyggt plånboksfodral med en klassisk plånboksstil, speciellt tillverkat för iPhone 6. Fodralet är av hög kvalité och är tillverkat av ett starkt och tåligt material och utformat för att passa till iPhone 6. Plånboksfodralet är som namnet antyder en praktisk kombination av ett fodral och en plånbok för iPhone 6. Detta väldigt praktiska tillbehör till telefonen gör att du kan bära med dig kreditkort och sedlar i samma praktiska paket. Skyddar din dyrbara iPhone 6 samt dina kort och pengar.

Med detta fräcka plånboksfodral ger du inte bara din telefon ett unikt utseende utan det är även mycket praktiskt. Telefonen klickas enkelt i ett TPU skal som i sin tur är fäst i det högkvalitativa fodralet så att du kan använda telefonen fullt ut utan att behöva ta ur den. På så sätt undviker du extra slitage på din iPhone 6. Om olyckan är framme och du tappar telefonen så ligger den bra och skyddat i fodralet.

Snyggt plånboksfodral

Rymmer 2 kreditkort

Smart sedelfack för dina kontanter

Enheten klickas i ett skal av materialet TPU (Mjuk hårdplast)

Material: Tillverkad av miljövänligt konstläder och TPU

Passar: iPhone 6

Guldig dragkedja/blixtlås

iPhone 6 Plånboksfodral Klassisk Plånbok Brun - 14137554


button-top.png