Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

Polka Dots Skal iPhone 6/6s 4,7" - Transparent/Multi-prickar - 7913141

  • Artikelnr: 7913141
  • 984 antal i lager

489.80kr  135.32kr
Spara: 72% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.76   reviews [231]

Produktnummer: 7913141

Ett snyggt hårdskal till din iPhone 6/6s designat för att erbjuda fullständig passform på ett smakfullt och funktionellt vis. Skalet har ett tryckt mönster utav flerfärgade prickar på en transparent bakgrund.

Hårdskalet är tillverkat utav kvalitativt hårdplast och ser till att din iPhone 6/6s bevarar sin tunna och smäckra design.

Skalet är utformat så att alla funktioner fortfaranade kan användas fullt ut när skalet är installerat. Man skall med andra ord inte störas utav att ha skalet installerat. Skalet har på så vis öppningar för alla knappar och kamerafunktioner. Även öppningar för kontakter finns och på så sätt kan man både ladda telefonen och pla in hörlurar för att lyssna på musik när skalet är installerat.

Egenskaper:
- Ett kvalitativt hårdskal designat för 100% passform.
- Tunt och smidigt för att inte göra din telefon klumpig.
- Full tillgång till knappar, kontakter och kamerafunktioner.
- Skyddar mot smuts, damm och repor.

Material: Hårdplast.
Färg/Mönster:Multifärgade prickar/Transparant

Polka Dots Skal iPhone 6/6s 4,7" - Transparent/Multi-prickar - 7913141


button-top.png