Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

Smiling Face Plånboksfodral iPhone 6/6s - Rosa/Röd - 7971860

  • Artikelnr: 7971860
  • 919 antal i lager

489.67SEK  253.31SEK
Spara: 48% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.89   reviews [288]

Produktnummer: 7971860

Fodral till iPhone 6/6s i rosa och rött tryck utav en leende smailey.

Ett snyggt plånboksfodral till iPhone 6/6s utav bra kvalité designat för att tåla stryk och passa din iPhone 6/6s perfekt. Ett plånboksfodral är som namnet antyder en mycket smart produkt med funktionen att både fungera som ett fodral samtidigt som det även fungerar som en plånbok. Detta gör att det mycket enkelt att ta med sig din iPhone 6/6s, pengar och kort, då allt är samlat på en och samma plats.

Med ett plånboksfodral likt detta kan man enkelt frigöra plats i dina fickor och/eller handväska. Din iPhone 6/6s fästs enkelt fodralet i ett höljde som är precisionsskuret för att passa perfekt. Fodralet har designats så att man skall kunna använda samtliga funktioner på sin iPhone 6/6s som man kan utan fodral. Detta genom att utforma fodralet på så vis att det finns hål för kamera/blixt och även öppningar för kontakter och anslutningar. Med andra ord så är alla kamerafunktioner, knappar och kontakter fullt tillgänglighet med fodralet installerat.

Med ett fodral som detta får man ett bra skydd till sin iPhone 6/6s mot exempelvis stötar, smuts och damm. För att öka skyddet ytterligare kan man komplettera sitt fodral med ett skärmskydd och på så vis skydda skärmen ytterligare mot smuts och repor.

Egenskaper:
- Plånboksfodral till iPhone 6/6s.
- Fodralet har två kortplatser.
- Smidigt sedelfack där man kan förvara sina pengar.
- Stängs/öppnas med ett smidigt magnetlås.
- Kan även användas som ställ så att man slipper hålla i telefonen.
- Din iPhone 6/6s fästs i ett smidigt höljde inuti fodralet.

Mönster: Smiling face.
Material: Konstläder.
Passar: iPhone 6/6s 4,7".
Färg: Rosa/Röd.

Smiling Face Plånboksfodral iPhone 6/6s - Rosa/Röd - 7971860


button-top.png