Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

View Window Fodral iPhone 6/6s 4.7" - Tecknad Solros - 8393767

  • Artikelnr: 8393767
  • 641 antal i lager

489.76kr  195.51kr
Spara: 60% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.97   reviews [179]

Produktnummer: 8393767

Ett smidigt men samtidigt snyggt View Window fodral som är designat just för din iPhone 6/6s med motiv av solrosor.

Med detta praktiska smidiga fodral är som namnet faktiskt antyder, se vem som exempelvis ringer genom den genomskinliga plastfilmen.

Fodralet fungerar som en plånbok där du lätt har tillgång till alla dina kort och pengar, men självklart också din iPhone 6/6s. Den fungerar även som ett så kallade ?TV-STÄLL? där du har möjligheten att kunna se på film när du vill.

Fodralet har designats så att man skall kunna använda samtliga funktioner på sin iPhone 6/6s som man kan utan fodral. Detta genom att utforma fodralet på så vis att det finns hål för kamera/blixt och även öppningar för kontakter och anslutningar. Med andra ord så är alla kamerafunktioner, knappar och kontakter fullt tillgänglighet med fodralet installerat.

Med ett fodral som detta får man ett bra skydd till sin iPhone 6/6s mot exempelvis stötar, smuts och damm. För att öka skyddet ytterligare kan man komplettera sitt fodral med ett skärmskydd och på så vis skydda skärmen ytterligare mot smuts och repor.

Egenskaper:
- View Window fodral till iPhone 6/6s.
- Möjligheten att kunna använda fodralet till ett ställ.
- Din iPhone 6/6s fästs i ett smidigt höljde inuti fodralet.
- Det finns en plats för kort i fodralet.

Mönster: Solrosor.
Material: Konstläder/PU-läder.
Passar: iPhone 6/6s 4,7?.

View Window Fodral iPhone 6/6s 4.7" - Tecknad Solros - 8393767


button-top.png