Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Byggblock Silikonskal Svart/Blå/Vit - 15845192

  • Artikelnr: 15845192
  • 718 antal i lager

265.25kr  96.86kr
Spara: 63% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.93   reviews [179]

Produktnummer: 15845192

Roligt och fränt byggblock silikonskal för den som gillar att bygga och samtidigt vara kreativ. Silikonskalet är specifikt tillverkat för din iPhone 6/6s Plus och det är lätt plocka bort dom extra "blocken" som är i vägen för kameran och den som är nere i kanten. Med en perfekt känsla för detaljer och funktionalitet är detta oftast en nödvändig komponent till din telefon då det dels är snyggt men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga prägel på din iPhone 6/6s Plus. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 6/6s Plus så kommer du åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet.

Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du tappar telefonen då den ligger riktigt säkert i skalet. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Snyggt skal speciellt framtaget för iPhone 6/6s Plus

Tillverkat i silikon material

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på

2 "byggblock" som går att flytta runt på skalet

Flexibelt, mjukt och väger lite

iPhone 6/6s Plus Byggblock Silikonskal Svart/Blå/Vit - 15845192


button-top.png