Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Läder Skal med Bumper Brun - 15783951

  • Artikelnr: 15783951
  • 830 antal i lager

333.75kr  194.73kr
Spara: 42% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.72   reviews [153]

Produktnummer: 15783951

Snyggt läder skal med bumper, specifikt tillverkat för din iPhone 6/6s Plus. Skalet har mjukt mikrofiber som täcker insidan av skalet som gör att din iPhone 6/6s Plus ligger varmt och beskyddat. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 6/6s Plus så kommer du åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet.

Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Snyggt skal speciellt framtaget för iPhone 6/6s Plus

Tillverkat i PU Läder + plast

Mikrofiber som täcker insidan av skalets väggar

Sitter riktigt bra på telefonen

Absorberar ett fall bra

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på

iPhone 6/6s Plus Läder Skal med Bumper Brun - 15783951


button-top.png