Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Leopardmönstrat Skal Gul - 15084552

  • Artikelnr: 15084552
  • 894 antal i lager

260.01kr  97.12kr
Spara: 63% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.97   reviews [184]

Produktnummer: 15084552

Snyggt leopardmönstrat skal specifikt tillverkat för din iPhone 6/6s Plus. Med en perfekt känsla för detaljer och funktionalitet är detta oftast en nödvändig komponent till din telefon då det dels är snyggt men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga "look" på din iPhone 6/6s Plus. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 6/6s Plus så kommer du åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet.

Samtliga av våra skal är noggrant utvalda för att vara så smidiga och behändiga som möjligt. Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du tappar telefonen då telefonen ligger säkert i skalet. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar oftast tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Snyggt skal speciellt framtaget för iPhone 6/6s Plus

Material: Tillverkat i hårdplast

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på

Väger väldigt lite, ser snyggt och känns bra

Tåligt och lätt avtagbart

Skimrande glitter på skalet

iPhone 6/6s Plus Leopardmönstrat Skal Gul - 15084552


button-top.png