Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Plånboksfodral Mercury Rosa/Mörkblå - 15795441

  • Artikelnr: 15795441
  • 674 antal i lager

316.97kr  154.98kr
Spara: 51% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.99   reviews [195]

Produktnummer: 15795441

Detta är ett snyggt plånboksfodral speciellt tillverkat till iPhone 6/6s Plus av hög kvalité och är tillverkat av ett starkt och tåligt material och utformat för att passa till iPhone 6/6s Plus. Plånboksfodralet är som namnet antyder en praktisk kombination av ett fodral och en plånbok för iPhone 6/6s Plus. Detta väldigt praktiska tillbehör till telefonen gör att du kan bära med dig dina kreditkort och sedlar i samma paket! Skyddar din dyrbara iPhone 6/6s Plus samt dina kort.

Med detta fräcka plånboksfodral ger du inte bara din telefon ett unikt utseende utan det är även mycket praktiskt. Telefonen klickas enkelt i ett skal som i sin tur är fäst i det högkvalitativa fodralet så att du kan använda telefonen fullt ut utan att behöva ta ur den. På så sätt undviker du extra slitage på din iPhone 6/6s Plus. Om olyckan är framme och du tappar telefonen så ligger den bra och skyddat i fodralet.

Snyggt plånboksfodral

Har plats för 2 kreditkort

Smart sedelfack för dina kontanter

Enheten klickas i ett skal av hårdplast

Material: Tillverkad av konstläder

Passar: iPhone 6/6s Plus

Praktiskt att ställa upp för filmtittande

iPhone 6/6s Plus Plånboksfodral Mercury Rosa/Mörkblå - 15795441


button-top.png