Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Slicoo TPU Skal Gul - 14980421

  • Artikelnr: 14980421
  • 616 antal i lager

349.27kr  194.78kr
Spara: 44% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.92   reviews [166]

Produktnummer: 14980421

Lyxigt skal av märke Slicoo som inte bara skyddar din iPhone 6/6s Plus mot repor, smuts och stötar utan har också en absorberande funktionalitet som gör att skalet absorberar all kraft ifall man skulle tappa telefonen! TPU skalet funkar i alla väder, alltid lika bra och har även en väldigt len yta som kan tvättas rent väldigt enkelt. Med detta läckra TPU skal så kommer du att sticka ut ur mängden. Det finns hål utskurna för kamera, hörlurar och laddare. Skalet skyddar din iPhone 6/6s Plus väldigt bra mot stötar då det mjuka materialet gör det stötabsorberande.

Förutom att ge din telefon en personlig prägel så är detta TPU skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du skulle råka tappa telefonen då telefonen ligger oerhört säkert i skalet! Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På så sätt är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kan kosta flera tusentals kronor men det kan i många fall räcka med att ha ett bra skal.

Skyddar mot repor, stötar och smuts

Gjord av slitstark, reptåligt och stötdämpande material

Passar: iPhone 6/6s Plus

Alla funktioner och knappar är lättåtkomliga

Material: TPU (mjukplast) & hårdplast

Skalet har en väldigt len yta

Märke: Slicoo

iPhone 6/6s Plus Slicoo TPU Skal Gul - 14980421


button-top.png