Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Spindelnät Mönstrat Skal Gul - 14979644

  • Artikelnr: 14979644
  • 781 antal i lager

391.96kr  195.37kr
Spara: 50% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.8   reviews [142]

Produktnummer: 14979644

Snyggt spindelnät mönstrat skal som är gjord av hårdplast och TPU material, specifikt tillverkat för din iPhone 6/6s Plus. Med en perfekt känsla för detaljer och funktionalitet är detta ett oftast nödvändigt komponent till din telefon då det dels är snyggt men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga prägel på din iPhone 6/6s Plus. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 6/6s Plus kommer du åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet.

Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du tappar telefonen då den ligger oerhört säkert i detta extra tåliga skal. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Snyggt skal speciellt framtaget för iPhone 6/6s Plus

Tillverkat i TPU material och hårdplast

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på

Skyddar mot repor, smuts och repor

iPhone 6/6s Plus Spindelnät Mönstrat Skal Gul - 14979644


button-top.png