Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Tecknad Val Skal - 14981553

  • Artikelnr: 14981553
  • 782 antal i lager

391.75kr  194.45kr
Spara: 50% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.93   reviews [223]

Produktnummer: 14981553

Sött och gulligt tecknat skal med en söt liten val på, specifikt tillverkat för din iPhone 6/6s Plus. Med en perfekt känsla för detaljer och funktionalitet är detta ett oftast nödvändigt komponent till din telefon då det dels är snyggt men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga prägel på din iPhone 6/6s Plus. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 6/6s Plus så kommer du åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet.

Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du tappar telefonen då detta skal är tillverkat i tåligt hårdplast. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Snyggt skal speciellt framtaget för iPhone 6/6s Plus

Tillverkat i tåligt hårdplast

Lättvikt och ger användaren en bekväm känsla

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på

Håller din telefon relativt säkert mot repor & smuts

iPhone 6/6s Plus Tecknad Val Skal - 14981553


button-top.png