Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus TPU Tecknad Drömvärld Skal - 14981163

  • Artikelnr: 14981163
  • 565 antal i lager

254.80kr  77.18kr
Spara: 70% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.76   reviews [110]

Produktnummer: 14981163

Snyggt TPU skal som inte bara skyddar din iPhone 6/6s Plus mot repor, smuts och stötar utan har också en absorberande funktionalitet som gör att skalet absorberar all kraft ifall man skulle tappa telefonen! Med detta läckra TPU skal så kommer du att sticka ut ur mängden. Det finns hål utskurna för kamera, hörlurar och laddare. Skalet skyddar din iPhone 6/6s Plus väldigt bra mot stötar då det mjuka materialet gör det stötabsorberande.

Förutom att ge din telefon en personlig utstyrsel så är detta TPU skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du skulle råka tappa telefonen - då det ligger oerhört säkert i skalet! Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På så sätt är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kan kosta flera tusentals kronor men det kan i många fall räcka med att ha ett bra skal.

Skyddar mot repor, stötar och smuts

Gjord av slitstark, reptåligt och stötdämpande material

Passar: iPhone 6/6s Plus

Alla funktioner och knappar är lättåtkomliga

Material: TPU (Mjuk hårdplast)

Skalet har en väldigt len yta

Lätt att sätta på samt att ta av skalet

iPhone 6/6s Plus TPU Tecknad Drömvärld Skal - 14981163


button-top.png