Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Transparent Fe Kromskal Rosa - 15847159

  • Artikelnr: 15847159
  • 864 antal i lager

278.48kr  135.95kr
Spara: 51% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.77   reviews [211]

Produktnummer: 15847159

Snyggt transparant skal med kromfärgad ram och en fe som är specifikt tillverkat för din iPhone 6/6s Plus. Det genomskinliga på skalet är tillverkad av hårdplast men den kromfärgade ramen är gjord av metall. Med en perfekt känsla för detaljer och funktionalitet är detta oftast en nödvändig komponent till din telefon då det dels är snyggt men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga prägel på din iPhone 6/6s Plus. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 6/6s Plus så kommer du åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet.

Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du tappar telefonen, då det ligger säkert i skalet. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Snyggt skal speciellt framtaget för iPhone 6/6s Plus

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på

Transparent skal (Genomskinligt)

Väger väldigt lite och ser snyggt ut

Mycket reptåligt och bra kvalité

iPhone 6/6s Plus Transparent Fe Kromskal Rosa - 15847159


button-top.png