Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Ultratunt Genomlysande Skal Röd - 14981552

  • Artikelnr: 14981552
  • 531 antal i lager

249.55kr  97.65kr
Spara: 61% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.81   reviews [116]

Produktnummer: 14981552

Bekvämt och ultratunt skal specifikt tillverkat för din iPhone 6/6s Plus. Med en perfekt känsla för detaljer och funktionalitet är detta oftast en nödvändig komponent till din telefon då det dels är snyggt men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga prägel på din iPhone 6/6s Plus. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 6/6s Plus så kommer du åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet.

Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du tappar telefonen! Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Snyggt skal speciellt framtaget för iPhone 6/6s Plus

Material: Tillverkat i polykarbonat

Passar: iPhone 6/6s Plus

Sitter riktigt bra på telefonen

Absorberar ett fall bra

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på 

Ultratunt utförande

Genomlysande funktionalitet

Lätt att sätta på samt att ta av skalet

Ultratunna väggar 0.3mm

iPhone 6/6s Plus Ultratunt Genomlysande Skal Röd - 14981552


button-top.png