Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Ultratunt Läder Skal Gul - 15796181

  • Artikelnr: 15796181
  • 841 antal i lager

319.38kr  175.07kr
Spara: 45% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.86   reviews [273]

Produktnummer: 15796181

Elegant ultratunt äkta läder skal som uppskattas av dom flesta! Skalet har mjukt mikrofiber som täcker insidan av skalet som gör att din iPhone 6/6s Plus ligger varmt och beskyddat. Med skalet på så är din iPhone 6/6s Plus fortfarande gänglig och elegant, alla knappar och funktioner är också tillgängliga/lättåtkomliga med detta snygga skal på. Populärt skal som ej bör missas!

Förutom att ge din telefon ett lyster så är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du skulle tappa telefonen då den ligger väldigt beskyddat i skalet. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Snyggt skal speciellt framtaget för iPhone 6/6s Plus

Tillverkat i äkta läder och mikrofiber

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på

Mikrofiber som täcker insidan av skalets väggar

Lädret är välbehandlat och lent

iPhone 6/6s Plus Ultratunt Läder Skal Gul - 15796181


button-top.png