Skalets kanter är tillverkade i TPU som ökar greppvänligheten och har bra skyddande egenskaper mot slag och stötar.Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast som ger en exakt passform och skyddar telefonens baksida.Denna kombination av material gör att skalet från Bjornberry har bra skyddande samtidigt som det är tunt.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6/6s Plus Vissnat Gräs Skal - 15826913

  • Artikelnr: 15826913
  • 682 antal i lager

302.90kr  136.36kr
Spara: 55% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.74   reviews [197]

Produktnummer: 15826913

Snyggt skal med en färgad bumper ram och häftig baksida, specifikt tillverkat för din iPhone 6/6s Plus. Med en perfekt känsla för detaljer och funktionalitet är detta oftast en nödvändig komponent till din telefon då det dels är snyggt men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga prägel på din iPhone 6/6s Plus. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 6/6s Plus så kommer du åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet.

Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme för din iPhone 6/6s Plus ligger riktigt säkert i detta skal. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Stilrent skal speciellt framtaget för iPhone 6/6s Plus

Skyddar mot smuts, repor och stötar

Passar: iPhone 6/6s Plus

Lättvikt och väldigt bekvämt för användaren

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på

iPhone 6/6s Plus Vissnat Gräs Skal - 15826913


button-top.png